Living Room Concert @ Rasson – Family Feels Duo

NL

Zondag 22 april 2018
in ons loft-appartement in Schaarbeek, Rassonstraat 47
Family Feels Duo

 

deuren open om 16:00
concert begint om 16:30 (duur: ongeveer 1 uur)
bar open tot 20:00

8 euro
Kinderen -12 gratis

Onze living is groot maar kent ook zijn limieten, gelieve je plek te reserveren: klik hier

Zin in andermaal een heerlijk ontspannen muzikale zondagnamiddag in onze living? Dit keer nodigen we Family Feels uit. De naam spreekt boekdelen: tussen Anne en Cédric bestaat al sinds eeuw en dag een bijzondere en hechte band. Al vroeg beginnen ze samen muziek te maken. Ze coveren artisten die ze gaandeweg samen leren kennen: Suzanne Vega, Rickie Lee Jones, Bonnie Raitt, Joan Beaz. Cédric volgt de vijfjarige opleiding aan de Antwerpse Jazz Studio en Anne volgt lessen samenzang bij David Lynx, in die tijd een bejubeld jazz zanger.

Het duo ontwikkelt een gemeenschappelijke muzikale cultuur en samen ontwikkelen ze een smaak voor rijke en gesofisticeerde melodieën, die – zoals de composities van Joni Mitchell – tot de verbeelding spreken en ons meenemen op reis langs tal van plekken, landschappen en scènes uit het leven gegrepen.

In de jaren ’90 schrijven ze hun eerste eigen nummers en teksten, in het Frans en in het Engels, naargelang hun inspiratie. Hun composities zijn de vrucht van intense uitwisseling. Een van hen brengt de akkoorden aan, de andere de melodie of omgekeerd. De teksten vinden als vanzelf hun plek in deze vorm.

Meer over Family Feels op hun website

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.