Ontmoet ons op Europe Refresh #3 ! 9-11 oktober in de Hallen van Schaarbeek

Halles-Europe-Refresh-3Na de twee eerste edities van Europe Refresh, waarbij ongeveer 60 projecten werden gefinancierd, lanceren Les Halles de Schaerbeek, KissKissBankBank en Carreau du Temple samen de derde editie (van 09 tot 11.10.2015 in Brussel & van 30.10 tot 01.11 in Parijs) van dit participatief evenement dat fungeert als motor van een burgerlijke en creatieve revolutie!

Europe Refresh : een platform voor participatieve projecten en financiering,  een kweekvijver voor knowhow en initiatieven in de vorm van een netwerk van geëngageerde partners, een Bal des Possibles, een ruimte voor conferenties en debatten, duurzame meditatieacties, brunches, een bar, een Murs des Possibles  en ateliers voor jong en aankomend talent…

Bezoekers, nieuwsgierigen, amateurs van tendensen, geroutineerde actievoerders, iedereen is welkom om, samen met familie of vrienden, de initiatieven te ontdekken van de projectleiders. Ga een dialoog aan met de deelnemers, draag bij tot de collectes of stel je talent ten dienste van de projecten. Samen op naar onbegrensde creativiteit!

Meer weten en inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.