LIVING ROOM CONCERT @ RASSON – ALAIN PIERRE

We zijn super blij om jullie na een onderbreking van 18 maanden opnieuw te kunnen verwelkomen in onze living voor een huisconcert!

Alain Pierre

Gitarist en componist

Zondag 17 oktober 2021
in ons loft-appartement in Schaerbeek, Rassonstraat 47
Deuren open : 16:00
Concert : 16:30 (+/- 60′)
10 euros (door de huidige omstandigheden zien wij ons genoodzaakt het aantal zitplaatsen te beperken en voor iedereen dezelfde prijs te hanteren)
kinderen -12: gratis toegang

COVID-proof:
De stoelen worden in ‘bubbels’ gerangschikt – maximaal 20 personen – ventilatie – respecteer fysieke afstanden, kom niet als u ziek bent (en laat het ons weten ;-)) en gebruik de hydro-alcoholische gel die we voorzien aan de ingang en/of was regelmatig uw handen.

Op 17 oktober verwelkomen we de fantastische gitarist en componist Alain Pierre, die zijn nieuwste album zal presenteren, een solo gitaarproject getiteld “Sitting In Some Café”, met verschillende gitaren: klassiek, folk 6 en 12 snaren en fretloos.

Geschreven toen we nog konden gaan en staan waar we wilden, de koppen bij elkaar konden steken aan de toog en de sfeer van cafés konden opsnuiven zonder meer… Alain Pierre vond inspiratie in deze momenten van gezellig samen zijn.

Alain Pierre studeerde klassieke gitaar, kamermuziek en vrije improvisatie aan het Koninklijk Conservatorium van Luik, evenals jazzgitaar en jazzharmonie op het Luikse jazzseminarie en aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel.

Hij werkte samen met Ralph Towner, Philip Catherine, Paolo Radoni, Jacques Pirotton, Pierre Van Dormael, Serge Lazarevitch, Peter Hertmans, Steve Houben, Arnould Massart, Garrett List, Barbara Wiernik…

Zijn specialiteit: de 12-snarige akoestische gitaar, die hij bespeelt met de klassieke gitaartechniek.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.