Livingroom Concert @ Rasson – Bert Candries

Zondag 26 mei 2024
in ons loft-appartement in Schaarbeek,
Rassonstraat 47
Deuren open: 16.00 uur
Concert: 16.30 uur (+/-60′)
10 euro
kinderen onder de 12 jaar: gratis toegang

Zo fijn om als laatste concert van dit seizoen een fantastische muzikant als Bert Candries in onze living te mogen verwelkomen, één van de meest gewaardeerde bassisten-gitaristen uit Belgie. Zijn rijke multiculturele ervaring (jazz, world, latin, rock, folk,etc…) maakt hem tot een veelzijdig en uniek muzikant. Al 32 jaar is Bert de trouwe rechterhand van Johan Verminnen en vele andere artiesten, waaronder momenteel ook Soetkin Baptist en STI.LL. En nu presenteert Bert ook zijn eigen Zen-avontuur, het solo-project “Two Acoustic Souls in One”.

Laat je meevoeren door bekende Heavy Metal-nummers als “Smoke on the Water,” “Paranoid,” “Send Me an Angel” en “Jump,” die Bert transformeert tot zachte, instrumentale Zen-versies. Daarnaast speelt hij ook een selectie van zijn eigen nummers, die hij zelf “sfeertjes” noemt.

Geniet van het ontspannen geluid van Bert’s akoestische gitaar, ondersteund door een loopstation en serene visuals die op een scherm worden geprojecteerd. Bert neemt je mee op een reis van rust en meditatie, waarbij hij op zijn eigen wijze anekdotes deelt over hoe zijn nummers tot stand zijn gekomen.

Home (bertcandries.com)

Promo video (bertcandries.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.