Living Room Concert @ Rasson : Nicolas & Eva Rose Thys – 8 oktober 2023

Zondag 8 oktober 2023
in ons loft-appartement in Schaarbeek,
Rassonstraat 47
Deuren open: 16:00 uur
Concert: 16.30 uur (+/-60′)
10 euro
kinderen -12: gratis toegang

We vragen u om te reserveren via deze link.

Hoe fijn om opnieuw Nicolas Thys in onze huiskamer te mogen verwelkomen, toch wel een topper in de Belgische jazz scene. Dit keer zien we hem aan het werk samen met zijn dochter Eva Rose.

Nicolas Thys is een Belgische bassist geboren in 1968. In 1994 studeerde hij af aan het Hilversums Conservatorium in Nederland, waar hij zich bekwaamde in bas en contrabas. Tijdens zijn carrière ontving hij verschillende prijzen, waaronder de Django d’Or “New Talent” in 2001. Zijn eerste album verscheen in 1997 met zijn groep Alice’s 5 Moons. Daarna trad hij solo op, maar ook met tal van artiesten: Toots Thielemans, Mark Turner, Judy Niemack, Kenny Werner, Ivan Paduart…

Nicolas Thys en zijn dochter Eva Rose vormen een duo en spelen een gevarieerd repertoire. Hun enige doel: genieten van samen muziek maken en het publiek mee laten genieten. Het repertoire bestaat uit jazz, soul, rock, popsongs en zelfs composities geschreven door Eva Rose. Een verhaal van compliciteit, poëzie en emotie op de meanders van de muziek.  

Eva Rose: bas en zang
Nicolas Thys: bas, gitaar en zang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.